• A
 • A
 • Huug de Deugd, "echt één van ons"

  - De portefeuille Onderwijs van de Hogeschool Inholland komt met ingang van april 2012 in handen van Huug de Deugd. Hij wordt daarmee de opvolger van Lieteke van Vucht Tijssen

  Huug de Deugd is sinds 1994 werkzaam bij Hogeschool Inholland en haar rechtsvoorgangers. Hij begon zijn carrière in het hbo als docent Engels en is op dit moment secretaris van het College van Bestuur/directeur Bestuur en Beleid bij Inholland.

  Vanuit de top van Inholland wordt tegenover ScienceGuide onderstreept dat met de benoeming van Huug de Deugd iemand in het college komt die de aanpak van de voorbije periode ook voor de toekomst zal borgen.

  Ook in top tien?

  Bijzonder is dat het nieuwe collegelid zélf de hele ontwikkeling van Inholland meegemaakt heeft en daarmee de verwachtingen en de ervaringen van de collega's goed kent. "Hij is echt één van ons."

  In november was Lieteke Van Vucht Tijssen gasthoofdredacteur van ScienceGuide en boog zij zich over onder meer eScience, excellentieonderwijs en de Stapel-fraude. Van Vucht Tijssen, als interim-bestuurder aangetrokken bij Inholland, eindigde vorig jaar tevens op nummer 2 van de ScienceGuide top 10 van 2011. Doet Huug de Deugd haar dat na?