China South kiest voor Haagse Hogeschool

Nieuws | de redactie
27 januari 2006 |

De China South University in Changsha gaat met twee masteropleidingen van de Haagse Hogeschool in zee, namelijk de MBA en die in Accounting and Control. Zij zullen worden aangeboden aan meer dan 600 Chinese managers uit het bank- en verzekeringswezen en financiële instellingen. De bestuursleden van China South University hebben Nederland geselecteerd voor dit project omdat zij er na hun onderzoeken van overtuigd zijn geraakt ‘dat dit land de beste managementopleidingen biedt’. Hun keuze is op de Haagse Hogeschool gevallen ‘omdat deze op het gebied van masteropleidingen in Nederland de beste value for money biedt’. Na een eerste jaar studie in China zullen de succesvolle studenten drie maanden een intensieve voltijd studie volgen in Den Haag, waarop zij terug in Changsha hun afstudeeropdracht doen.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK