HO stevig in programcommissie CDA

Nieuws | de redactie
27 januari 2006 |

 Het commissie voor het verkiezings programma 2007-2011 van het CDA kent een flink HO-gehalte. Voorzitter is de kersverse VU-Windesheim chef René Smit, die als havenwethouder in Rotterdam bekendheid verwierf. Jongste lid van de commissie is Linda van Beek, de oud-voorzitter van het ISO en oud-lid van de U-raad van de UvT namens Studenten Aan de Macht (SAM). De VU levert ook professor Monetaire en Bancaire Vraagstukken Age Bakker. Desiree van Gorp, universitair docent bij het Center for International Bussiness/Strategy Center en directeur van het Nyenrode Institute for Competition doet ook mee, evenals Piet Boekhoud, de vernieuwer en opinionleader in BVE-land en CvB-voorzitter van het Albedacollege te Rotterdam.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK