Studentenband door Nokia ontdekt

Nieuws | de redactie
27 januari 2006 |

De Groningse student Gerald Kooistra van de band LPG schreef het nummer ‘Belly Rollercoaster’. Dit is door Nokia uitgekozen als de muziek bij een wereldwijde reclamespot. De band uit Hoogezand sloot in november een overeenkomst met het reclamebureau dat in opdracht van Nokia opereert. De vijfmansformatie telt twee RUG studenten. Zij hopen natuurlijk via Nokia op een internationale doorbraak als musici. Hun debuut heette immers niet voor niks ‘I Fear no Foe’. Op het punt van de creatieve industrie overklast Nederland dus zelfs Nokia’s eigen Finland.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK