“Vertrek op het verkeerde moment”

Nieuws | de redactie
27 januari 2006 |

Rob Scheerens heeft de RvT van zijn HvA/UvA gezegd, dat zijn vertrek op het verkeerde moment komt. In Folia erkent hij, dat hij had gedacht langer te kunnen en zullen blijven, mede omdat zwaarwegende dossiers als ‘Schutte’ en de huisvesting niet zijn afgerond. Dat de RvT toch koos voor ‘verjonging en vernieuwing’ noemt hij “een set van complexe afwegingen die ik niet ken. Ik heb me gevoegd naar de besluitvorming, anders was ik wel direct opgestapt.” De RvT heeft toegezegd de verantwoordelijkheid te nemen voor de risico’s die aan dit – in zijn ogen voortijdig – vertrek verbonden zijn “en dat moet voldoende zijn.”


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK