CHN: Zelfkritiek blijkt effectief

Nieuws | de redactie
22 februari 2006 |

De opleiding SPH van de CHN heeft in tweede instantie toch de NVAO-goedkeuring gekregen. In het voorjaar van 2005 werd de opleiding nog negatief beoordeeld; de CHN startte daarop een intensief verbetertraject. Interim-manager Harm Noordhof zegt tegen ScienceGuide dat hij “geweldig trots is op het werk dat onze mensen hiervoor hebben verricht. Zij hebben echt alles uit de kast gehaald, omdat de kwaliteit bij SPH echt goed was, maar er bij de vorige ronde onvoldoende duidelijk naar voren was gekomen. Die zelfkritiek was meteen een aansporing dit niet op ons te laten zitten”. Bij de herbeooordeling dit najaar scoorde de opleiding SPH op 13 van de 21 toetsingspunten van de NVAO ‘goed’. Het verbetertraject dat in mei 2005 in een versneld tempo werd doorgevoerd leidde er toe dat de opleiding in september 2005 met een nieuw curriculum van start kon gaan.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK