Evoluon niet naar Fontys

Nieuws | de redactie
24 februari 2006 |

Doordat Fontys meedenkt over de herontwikkeling van een Eindhovense wijk is het gerucht de wereld in gekomen, dat de hogeschool Philips zou willen verlossen van het Evoluon. Fontys organiseert in het oude symbool van elektronische innovatie weleens diplomauitreikingen en dergelijke, maar voorzitter Norbert Verbraak noemt het overnameverhaal “een verzinsel. Evoluon is voor ons trouwens onbetaalbaar.” Wel heeft Fontys onlangs een kapel gekocht van de zusters Visitandinnen, maar dat was omdat daar orgelopleidingen en concerten georganiseerd konden worden. De kapel ligt bovendien min of meer op de campus van de hogeschool. Meer daarover leest u op de pagina Cultuur.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK