Publiceer uw proefschrift bij Gopher Publishers!

Nieuws | de redactie
10 februari 2006 |

Bij Gopher kunt u op een zeer eenvoudige wijze uw proefschrift, wetenschappelijke publicatie of artikel in boekvorm laten gieten. U hoeft alleen uw manuscript digitaal aan te leveren; Gopher neemt alle rompslomp voor u uit handen.

Uw boeken worden verkocht via www.gopher.nl. Nooit voorraad, nooit uitverkocht. Uw boeken worden per stuk gemaakt waardoor het mogelijk is de inhoud te wijzigen of een persoonlijke boodschap toe te voegen. Geef uw publicatie net dat beetje extra!

Uw boek krijgt een full color-omslag. Voor de basisopzet gaan wij uit van een zwart/wit binnenwerk, geprint op design offset 90 gr. De boeken worden garenloos gebrocheerd. U krijgt uw publicatie eenmaal in digitale vorm (PDF) als drukproef toegezonden, waarna u in de gelegenheid bent de laatste correcties aan te geven. Extra diensten als redactie, correctie en marketing zijn uiteraard mogelijk Gopher levert de boeken in twee formaten, A-5 formaat (140 x 210 cm) en A-4 formaat (210 x 297mm).

U kunt kiezen uit drie standaardomslagen, maar natuurlijk is het mogelijk een omslag naar wens te laten ontwerpen. U kunt uw eigen logo laten meeprinten, zowel op het omslag als op het binnenwerk.

De basiskosten zijn 1625 euro. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, neemt u contact op met Jitske Kingma. U kunt ook meer informatie vinden op de website van Gopher. Op alle wetenschappelijke publicaties zijn de voorwaarden van de Uitgeverij Gopher Publishers van toepassing.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK