Wageningen: minder Europees succes svp

Nieuws | de redactie
20 februari 2006 |

Rector Kropff van de WUR wil minder instroom van Europees gesteunde studenten. Het succes van de internationalisering van het HO loopt Wageningen blijkbaar over de voeten, want de huisvesting van de Erasmus- en Socratesdeelnemers wordt volgens Kropff een te nijpend probleem. Jaarlijks ontvangt de WUR zo’n 400 studenten, terwijl rond de 50 studenten elders heen gaan. De universiteit zou de pieken van toestroom willen beperken om de problemen beter op te kunnen vangen en desnoods het Europese succes van Wageningen verminderen.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK