Hoofdinspecteur Van Welie verkent innovatie OCW

Nieuws | de redactie
23 maart 2006 |

De hoofdinspecteur voor het HO, Liesbeth van Welie vertrekt. Zij blijft wel in de omgeving van de sector, want zij wordt de verkenner voor de oprichting van een een nieuwe eenheid binnen het ministerie van OCW. Dit gaat zij doen binnen het kader van het departementale programma ‘OCW-Verandert!’, een uitvloeisel van het zogeheten Apollo-project, dat de organisatie van het ministerie slagvaardiger en meer klantgericht zou moeten maken. Van Welie gaat verkennen of een nieuwe directie of eenheid gericht op beleidsaspecten rond kennis en innovatie een goede mogelijkheid zou zijn om het beleid op dit terrein in te richten.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK