Levenlangleren voorbeeld in CvB OU

Nieuws | de redactie
2 maart 2006 |

Drs. ing. Cees Brouwer, quality and development manager van KPN Projectmanagement, is benoemd tot lid van het CvB van de Open Universiteit. Brouwer was bij KPN verantwoordelijk voor talrijke innovatieve ict-projecten, ook bij HRM onder meer rond kennismanagement, competentiemanagement en professionalisering van werknemers. Twintig jaar na zijn hts-opleiding is hij Arbeids- en organisatiepsychologie gaan studeren aan de OU. Na bijna tien jaar les gegeven te hebben in telecommunicatievakken in het post-tertiair onderwijs, is hij aan de TU Delft in de periode 2002-2004 part-time docent ‘breedband infrastructuur spelsimulatie’ geweest. In zijn huidige functie is hij onder meer verantwoordelijk voor de professionalisering van de projectmanagers bij KPN.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK