Levenlangleren voorbeeld in CvB OU

Nieuws | de redactie
2 maart 2006 |

Drs. ing. Cees Brouwer, quality and development manager van KPN Projectmanagement, is benoemd tot lid van het CvB van de Open Universiteit. Brouwer was bij KPN verantwoordelijk voor talrijke innovatieve ict-projecten, ook bij HRM onder meer rond kennismanagement, competentiemanagement en professionalisering van werknemers. Twintig jaar na zijn hts-opleiding is hij Arbeids- en organisatiepsychologie gaan studeren aan de OU. Na bijna tien jaar les gegeven te hebben in telecommunicatievakken in het post-tertiair onderwijs, is hij aan de TU Delft in de periode 2002-2004 part-time docent ‘breedband infrastructuur spelsimulatie’ geweest. In zijn huidige functie is hij onder meer verantwoordelijk voor de professionalisering van de projectmanagers bij KPN.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
«

ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan

OK