Met hart en ziel

Nieuws | de redactie
22 maart 2006 |

Murat Ersoy is ScienceGuide Student van het Jaar 2005 en tevens Ambassadeur voor het boek Opleiden in de multiculturele samenleving van het Mobiliteitsfonds. ScienceGuide vroeg Murat een docent te noemen aan wie hij bijzonder veel heeft gehad. Murat noemt zijn docent marketing, de heer P.H. Otto.

“P. H. Otto gaat bijzonder goed met studenten om, ondanks de verschillen in cultuur en achtergrond. Hij is het soort leraar dat met hart en ziel zijn werk doet. Hij staat dicht bij de student, is niet bang om iets van zichzelf te geven zonder hierbij grenzen te overschrijden. Door deze houding heeft hij veel respect van studenten en docenten.

Mijn ervaring met Otto is dat het aanvoelde alsof hij door mijn uiterlijk, en vooroordelen die ik zelf creëerde, heen keek en mijn ware persoonlijkheid doorhad. Medestudenten hebben ook vergelijkbare uitingen over hem gedaan. De blik en houding van Otto zorgt er op de een of andere manier voor dat je een eerlijke en integere kant naar voren kunt brengen.

Ik hoop dat alle docenten van het HBO een voorbeeld aan hem zullen nemen en zo de positieve kanten uit de studenten kunnen halen”.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK