USA huldigen ScienceGuide Student van 2005

Nieuws | de redactie
14 maart 2006 | De eerste Nederlander die Roland Arnall ontving –nog voor zijn aantredebezoek bij de majesteit- was Murat Ersoy. De nieuwe Amerikaanse ambassadeur wilde hem ontvangen naar aanleiding van zijn uitverkiezing door ScienceGuide, ISO en LSVb tot Student van 2005 en vanwege de MBA-scholarship die hem daarbij door Webster University werd aangeboden.

De gloednieuwe ambassadeur leek zelf dan ook bijna onwenniger bij de ontvangst dan Ersoy zelf, want hij moest op zijn kersverse werkkamer eerst nog de goede plek voor de ‘statiefoto met Star Spangled Banner’ ontdekken. Arnall wilde direct bezien of hij en zijn medewerkers het contact kunnen uitdiepen en zich informeren over wat leeft onder allochtone jongenre en studenten in ons land.

‘Kennis Loont’, het ScienceGuide Jaarboek van 2005 nam Arnall als eerste Nederlandse publicatie en geschenk in ons land gretig in ontvangst. De Engelstalige interviews erin begon hij meteen met graagte door te bladeren. 
«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK