Een minor kan ook elders

Nieuws | de redactie
24 april 2006 | Het wordt voor hbo-studenten gemakkelijker een minor te volgen aan een andere hogeschool. Met behulp van de Keuzevakkengids.nl kunnen studenten een aangewezen minor uitkiezen aan een andere instelling. Aan het project doen vier hogescholen deel: de HvA, Saxion, InHolland en Fontys. Opmerkelijk genoeg doet de Universiteit Twente ook aan het project deel.

Studenten die voor een externe minor kiezen, sluiten een leerovereenkomst die zowel door de eigen hogeschool als de gastinstelling goedgekeurd moet worden.  Zij hoeven daarvoor geen extra collegegeld te betalen.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK