RvT EUR grijpt in

Nieuws | de redactie
18 april 2006 |

Universiteitssecretaris Paul Patoir van de EUR vertrekt per 1 juni. Daarmee is hij de derde bestuurder in korte tijd die het universiteitsbureau verlaat. Al eerder kondigden de directeur van de afdeling Onderwijs en Onderzoek en de ICT-directeur hun vertrek aan. Of de functie van universiteitssecretaris in de toekomst nog wordt opgevuld is nog niet duidelijk. Dat hangt af van de reorganisatie van het Bureau van de Universiteit. Deze leegloop valt samen met een herstructurering naar aanleiding van een vorig jaar uitgebracht rapport van Berenschot met aanmerkelijke kritiek op de centrale diensten van de Rotterdamse universiteit. Daarop werd besloten het Bureau te reorganiseren, maar van deze reorganisatie is “tot op heden niets terecht gekomen,” zo heet het in Erasmus Magazine. Mede daarom heeft de Raad van Toezicht ingegrepen en het CvB moet nu uiterlijk in september met een plan van aanpak komen voor de implementatie van de voorgenomen sanering.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK