Frans Leeuw hoogleraar UM

Nieuws | de redactie
17 mei 2006 | Oud-HO-hoofdinspecteur Frans Leeuw wordt hoogleraar Recht, openbaar bestuur en sociale wetenschappen aan de UM. Daarnaast blijft hij directeur van het Wetenschappelijk Onderzoek en Documentatiecentrum (WODC) van het Ministerie van Justitie. Leeuw gaat zich toeleggen op het bestuderen van vraagstukken op het snijvlak van recht en wetgeving, openbaar bestuur en gedrag van mensen en organisaties.

Gelet op de combinatie van aandachtsgebieden zal  hij niet alleen onderwijs verzorgen voor de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, maar ook voor de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde, de School of Governance en de Faculteit der Psychologie. Ook zal hij zijn expertise op het gebied van methoden en technieken van wetenschappelijk onderzoek inzetten voor de ontwikkeling van de juridische Research master en bijdragen leveren aan de meta-juridica bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK