Nieuwe besturen LSVb en ISO

Nieuws | de redactie
15 mei 2006 |

LSVb en ISO hebben beide een nieuw bestuur gekozen. De sociaal-geograaf Irene van den Broek (UU) komt aan het hoofd van de LSVb te staan. Zij deed bestuurlijke ervaring op in het landelijk bestuur van de Jonge Democraten, en was ook een van de oprichters van Mission to Minsk. Bestuurskundige Sebastiaan den Bak (UTwente) wordt voorzitter van het ISO.

 

Het bestuur van de LSVb heeft dit jaar een hoog muzikaal gehalte: de bestuursleden Everarda Slabbekoorn en Inger de Bruin studeren resp. orgel en piano aan het Utrechtse conservatorium. Met Sebastiaan den Bak haalt het ISO een ervaren horecaman binnen: hij was eerder bedrijfsleider in een dagcafé.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK