‘Verder denken’ over ICT

Nieuws | de redactie
31 mei 2006 | Het SURF-Meerjarenplan 2007/10 gaat werken als de basis voor de samenwerking van de universiteiten, hogescholen en onderzoekinstellingen op het gebied van ICT in de komende jaren. De hoofdlijnen van het werkplan en de visie die eraan ten grondslag ligt, zijn verwerkt in het nieuwe document ‘Verder Denken’. Daarmee is een belangrijke stap gezet op de weg naar een internationaal vooraanstaande positie op ICT-gebied.

In de komende vier jaar zal die krachtenbundeling worden gebruikt om de studenten, docenten, onderzoekers en andere medewerkers een nog betere werkomgeving te bieden, met ICT-voorzieningen die hun werkprocessen optimaal ondersteunen. Surf-directeur prof. Wim Liebrand zet in een gesprek met ScienceGuide over de ambities en toekomstige perspectieven van het HO de visie uiteen, waarop deze meerjarenplannen zijn gebaseerd.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK