Erasmus MC krijgt nieuwe decaan

Nieuws | de redactie
2 juni 2006 | Prof.dr. Huib Pols wordt vanaf 1 oktober 2006 de nieuwe decaan van de medische faculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tevens is hij vanaf die datum vice-voorzitter van de Raad van Bestuur Erasmus MC. Pols volgt prof.dr. Paul van der Maas op, die vijfenhalf jaar decaan was.

Pols (1952), hoogleraar Inwendige Geneeskunde, is sinds 1983 werkzaam in het Erasmus MC. Sinds 2000 is hij hoofd van de afdeling Inwendige Geneeskunde. Hij was altijd nauw betrokken bij het geneeskunde- onderwijs, waar hij heeft bijgedragen tot de opzet van het probleemoplossend onderwijs. Pols is de opvolger van prof.dr. Paul van der Maas, die zich de afgelopen vijfenhalf jaar onder andere heeft ingezet voor het samengaan van de medische faculteit en het academisch ziekenhuis tot het Erasmus MC. Van der Maas keert weer terug tot zijn oorspronkelijke vakgebied en blijft als hoogleraar Maatschappelijke Gezondheidszorg verbonden aan het Erasmus MC.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK