PABO-student tevreden over onderwijs

Nieuws | de redactie
20 juni 2006 |

Studenten van de Pabo zijn tevreden over het onderwijs. Dit blijkt uit een onderzoek van het ISO onder ruim 600 PABO-studenten van verschillende instellingen. Ze balen ervan dat Pabo’s vaak zo slecht in het nieuws komen. Dat betekent niet dat de studenten op alle punten tevreden zijn: met name de kwaliteit van de stages en van de docenten kan beter. Zo sluit de inhoud van het onderwijs slecht aan op de stages, en zijn er onvoldoende stageplekken beschikbaar. De inhoudelijke kennis van de docenten is goed, maar aan didactische vaardigheden schort het bij de docenten nog wel eens, zo vinden de PABO- studenten.

Lees hier het hele rapport


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK