Techneuten kunnen cadeaubon winnen

Nieuws | de redactie
1 juni 2006 | De faculteit Techniek van de hogeschool Zuyd beloont zijn studenten met een cadeaubon van 200 euro wanneer ze een nieuwe student werven. Deze faculteit trekt naar schatting jaarlijks rond de 300 studenten. Wanneer er per student één cadeaubon zou worden uitgekeerd zou dit jaarlijks een kostenpost van 60.000 Euro betekenen.

Dat zou ten koste gaan van het geld dat is te besteden aan onderwijs, vindt studentenbond eLSU. Voorzitter Tom Vroemen noemt dit “een voorbeeld van een negatieve tendens” die met de invoering van leerrechten volgens hem verder versterkt zou kunnen worden.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK