Profilering bèta-wo in beeld gebracht

Nieuws | de redactie
6 juli 2006 | Bij de bèta-opleidingen op de brede universiteiten zijn de UU en de UL het meest in trek bij vrouwelijke bètastudenten; bij de technische universiteiten is Delft het populairst. De arbeidsmarktpositie van natuurwetenschappers lijkt iets gunstiger dan die van techniekafgestudeerden, maar voor beide groepen is de positie over het algemeen gunstiger dan voor de gemiddelde Nederlandse alumnus.

Deze en veel meer gegevens over bèta technische universitaire opleidingen zijn te vinden in de ‘Universiteitsprofielen’ van het Platform Bèta Techniek. De profielen, met gegevens over onderwijsaanbod, wetenschappelijke staf en onderzoek, instroom, profiel van de studenten, studievoortgang en tevredenheid en uitstroom, zijn hier te vinden.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK