UT-hoogleraar naar hogeschool-CvB

Nieuws | de redactie
13 juli 2006 | Prof. Huib de Jong gaat van de UT naar de Hogeschool Utrecht. Hij wordt lid van het CvB voor de portefeuilles onderwijs, onderzoek en personeelsbeleid. De Jong was bij de Universiteit Twente eerder al lid van het CvB en decaan van de faculteit Bestuurskunde. Als hoogleraar Management en Bestuur houdt hij zich in het bijzonder bezig met het post-ervaringsonderwijs.

‘Na meer dan 25 jaar werkzaam te zijn geweest aan één van de beste en de meest ondernemende universiteiten van ons land – de Universiteit Twente – zie ik het als een enorme uitdaging om mijn ervaring nu in te zetten voor een andere instelling voor hoger onderwijs,’ stelt De Jong. De HU is een van de grootste en meest innovatieve hogescholen van ons land, met een duidelijk onderwijsprofiel, met aandacht voor regionale samenwerking en diffusie van kennis en een leeromgeving waarin de student – net als in Twente – centraal staat. Deze kenmerken maken voor mij de overstap bijzonder aantrekkelijk.’


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK