Wallage HU-lector

Nieuws | de redactie
5 juli 2006 | Oud-bewindsman Jacques Wallage van OCW en SZW wordt lector aan de Hogeschool Utrecht voor het vakgebied Overheidscommunicatie. De Groningse burgemeester was voorzitter van de staatscommissie Toekomst Overheidscommunicatie.

Wallage is nu nog voorzitter van het Comité van Begeleiding en Advies van de Academie voor Overheidscommunicatie bij het ministerie van Algemene Zaken. Op hoger onderwijsterrein is hij meer recent opgevallen door zijn scherpe opstelling tegen de ideeën van partijleider Wouter Bos ten aanzien van de ontwikkeling van het HO-bestel. Als collega bij de HU krijgt Wallage ook Volkskrant-hoofdredacteur en Bernhard-biograaf Pieter Broertjes op het terrein van Crossmedia Content


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK