Master in kunsteducatie

Nieuws | de redactie
9 augustus 2006 | Er is akkoord over de komst van een master voor Kunsteducatie en dat houdt in dat in september honderd studenten kunnen beginnen aan de opleiding. De hogescholen hebben onderlinge afspraken gemaakt over de omvang van de instroom en de verdeling over Nederland. De opleiding beoogt aan te sluiten bij de bachelorprofielen van de docentenopleidingen in kunstvakken in het hbo.

Fontys verzorgt de opleiding samen met Hogeschool Zuyd en andere hogescholen die de nieuwe mastersopleiding aanbieden zijn de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Artez hogeschool voor de kunsten, de  Hanze Hogeschool en Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, de Hogeschool Rotterdam en Codarts, hogeschool voor de kunsten.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK