Paul Verhaegen in bestuur TU/e

Nieuws | de redactie
17 augustus 2006 | De econoom Paul Verhaegen wordt per 1 oktober 2006 lid van het College van Bestuur van de Technische Universiteit Eindhoven. Hij volgt daar Hans Amman op, die dit voorjaar naar de UU vertrok. Prof. Verhaegen is momenteel werkzaam bij de Erasmus Universiteit Rotterdam als decaan internationale zaken en als hoogleraar 'Management' aan de Rotterdam School of Management.

Paul Verhaegen, geboren in 1950 in Den Haag, studeerde econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Tussen 1975 en 1985 was hij als wetenschappelijk (hoofd) medewerker verbonden aan de EUR, waar hij in 1986 promoveerde. Van 1985 tot 1988 was Verhaegen hoofd Financiële Markten en Instellingen op het Ministerie van Financiën en tevens secretaris van de Centrale Beleggingsraad. Van 1988 tot 1997 was hij directeur Economische Zaken van VNO-NCW. Van 1987 tot 1996 was hij tevens als deeltijd hoogleraar verbonden aan de Open Universiteit. In 1997 werd hij benoemd tot hoogleraar en decaan van de  Rotterdam School of Management, de internationale bedrijfskundefaculteit van de EUR. Hij was decaan van de RSM van 1997 tot 2002. Sindsdien combineert hij zijn hoogleraarschap met de functie decaan internationale zaken van de EUR. Daarnaast is hij voorzitter van de Community of European Management Schools (CEMS) en adviseur van de European Foundation of Management Development (EFMD) en een aantal internationale management schools.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK