Gratis PC + internet voor brugklassers

Nieuws | de redactie
5 september 2006 |

Hogeschool Utrecht is in samenwerking met de gemeente Utrecht het project “CompU4school” gestart. Kinderen uit gezinnen met een minimuminkomen die naar de brugklas gaan krijgen gratis een PC met internetverbinding. Hogeschool Utrecht verzorgt de computercursus van een dagdeel die de kinderen krijgen. Docent Leon Laagwater en een aantal 3e jaars studenten van de lerarenopleiding hebben lesmateriaal ontwikkeld en begeleiden de kinderen tijdens hun cursus. Er zijn reeds zeven cursussen gegeven; er staan er nog tien gepland.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK