Kennisvouchers voor MKB nog niet op

Nieuws | de redactie
19 oktober 2006 |

De 6.000 innovatievouchers die beschikbaar zijn voor het MKB zijn nog niet helemaal ‘op’. Tot eind september waren zo’n 4000 ervan verstrekt. Dit betekent dat een M|KB’er nog een voucher kan verwerven als deze een kennisinitiatief zou willen nemen.

Er zijn twee soorten innovatievouchers, te weten de kleine en grote vouchers. De kleine innovatievouchers ter waarde van 2500 euro zijn bedoeld voor het leggen van een eerste contact met een kennisinstelling. Een grote voucher is 7500 euro waard en hiervoor geldt een verplichte eigen bijdrage van 1/3 deel van de totale projectkosten. De overheid draagt maximaal 5000 euro bij. Met deze grote voucher kan een ondernemer voor een meer uitgebreide vraagstelling bij een kennisinstelling terecht.

Mkb-bedrijven kunnen tot 15 november een innovatievoucher aanvragen. Klik hier voor meer informatie.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK