OCW onder druk over Studielink

Nieuws | de redactie
30 oktober 2006 | De ontwikkeling van Studielink moet na de ingreep van bestuurder In’t Veld goed worden voortgezet. In de komende maanden wil hij daarom “een plan maken voor een optimale ontwikkeling” zo schrijft hij aan OCW. Maar daarbij rekent Studielink duidelijk op een krachtiger opstelling van OCW, zo blijkt uit de brief. In’t Veld meldt lapidair: ‘Ik zal mij dan ook tot u wenden met het verzoek om daar waar uw bevoegdheden in het geding zijn, mee te werken aan deze ontwikkeling.”

Daarbij wil hij met name medewerking zien ten aanzien van de door hem gewenste bevoegdheden, de financiering van Studielink en “de verzekering van medewerking aan Studielink door de IBG.”

De complete brief leest u hier.
«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK