Opleidingsinfo gebundeld

Nieuws | de redactie
2 oktober 2006 |

Alle informatie over loopbaan, stages, cursussen en opleidingen zijn op één website, www.opleidingenberoep.nl bijeengebracht. De meerwaarde die deze portal beoogt, is  dat zoekers de informatie niet bij elkaar hoeven te ‘googelen’, maar gebundeld krijgen aangeboden. De site is onderdeel van de communicatiecampagne ‘Ontwikkelen werkt!’ van OCW en SZW en wil werkgevers, werknemers en werkzoekenden bewust maken dat het combineren van werken en leren loont.
De ministeries van OCW en SZW zetten zich in voor de combinatie van leren en werken. Kennis, vaardigheden en diploma’s van werknemers worden steeds belangrijker voor de Nederlandse economie. Daarom moeten niet alleen jongeren voldoende opgeleid aan een baan beginnen, maar moeten ook volwassenen leren en werken blijven combineren.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK