Annette Nijs

Nieuws | de redactie
8 november 2006 |

Vraag 1: Met gedegen voorbereiding, met schaken op meerdere borden tegelijkertijd en met zijn charme lukte het Ed om met een glimlach hem onwelkome ideeën van tafel te krijgen – dat biedt ook voor Noorda kansen.

Vraag 2: Voel je onmacht, laat je niet verleiden om van het advies bij 1 af te wijken.

Vraag 3: Ed is op zijn best in een plezierige omgeving, tijdens een hapje eten,  wanneer hij op bijna samenzweerdigere toon je over probeert te halen om achter zijn ideeen te gaan staan en die van jezelf te laten varen. Geweldig hoe hij er zo in slaagt een band zelfs tussen ongelijk gestemden kan kweken.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK