Doekle Terpstra

Nieuws | de redactie
8 november 2006 |

Vraag 1: Organiseer effectieve samenwerking met hogescholen en de HBO-raad om de synergie die in het hoger onderwijs mogelijk is samen te realiseren. Zo kunnen we het talent van jonge mensen maximaal benutten, want wij als hoger onderwijs moeten hen daarin optimaal bedienen. Wees er voor de student en het talent. Schotten weg, dus.

Vraag 2: Pas op voor een uiteenspatten van de VSNU. Het WO moet zich als een gemeenschappelijk belang en gezamenlijke identiteit manifesteren. Dat doet de VSNU het best, niet elke individuele universiteit ieder voor zich.

Vraag 3: Ed is vooral niet snel upset. Zo weet hij met vriendelijkheid en rust resultaten te boeken.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK