Frans Nauta HAN-lector

Nieuws | de redactie
2 november 2006 | De oprichter van Nederland Kennisland, Frans Nauta, wordt lector bij de HAN. Na zijn vertrek bij KL en als secretaris van het Innovatieplatform van het kabinet heeft hij zich primair bezig gehouden met het ontwikkelen van onderzoek naar innovatieprocessen in voor Nederland relevante landen in Azië en de Pacific. Zulk onderzoek zal hij als lector verder kunnen gaan vormgeven en lessons learned helpen doen toepassen.

Nauta heeft een grote rol gespeeld in het bewustwordingsproces van de urgentie rond het thema kenniseconomie en kennissamenleving, waarbij bijvoorbeeld de inspiratie uit Finland door hem sterk op de kaart is gezet. Op ScienceGuide publiceerde hij bijvoorbeeld een dagboek uit Helsinki en een recensie van het baanbrekende boek over Finland van Manuel Castells en Pekke Himanen.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK