ICT-convenant getekend

Nieuws | de redactie
14 november 2006 | Morgen ondertekenen bestuurlijke vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen, TechnoCentra, bedrijfsleven, innovatieplatformen en het Platform Bèta Techniek het convenant ICT/Nieuwe Media Noordvleugel . De ondertekening vindt plaats in de Passenger Terminal Amsterdam op het congres “Vliegende Hollanders.”

De Noordvleugel met de kernen Amsterdam, Utrecht, Almere, Hilversum, Amersfoort en Haarlem vormen op het terrein van ICT & Nieuwe Media een regio met wereldwijde uitstraling. Met de ondertekening van het convenant spreken de deelnemende partijen af om voor 1 maart 2007 te komen tot een actieprogramma onderwijs en arbeidsmarkt op het gebied van ICT en Nieuwe Media. Dit betekent dat zij grotere aantallen, flexibele, gemotiveerde en ondernemende ICT’ers en contentdeskundigen met ICT-kennis gaan aanleveren. Alleen dan kan aan de belangrijke rol van ICT en nieuwe media bij het aanjagen van welvaart en welzijn worden voldaan.

 

 


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK