Jeroen Bartelse

Nieuws | de redactie
8 november 2006 |

Vraag 1 en 2: Sijbolt heeft een groot netwerk aan hoger onderwijsinstellingen in en buiten Europa. Ook zit hij midden in de EUA (Europese Vereniging van Universiteiten). Sijbolt kan bij uitstek deze internationale context binnenhalen – ontdoe het Nederlandse HO debat van zijn spruitjeslucht!

Vraag 3: Ed  is op zijn best als hij laveert tussen verschillende werelden. Hij heeft een scherp observatievermogen en weet onverwachte verbindingen te leggen.  Of het nu gaat om politie, cultuur, banken of de studie van zijn dochters – hij gebruikt de ze als spiegel, lering en vermaak voor zijn gesprekspartners.     


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK