Lectoren gaan ondernemers gezamenlijk adviseren

Nieuws | de redactie
1 november 2006 | Een slapeloosheidsindex voor ondernemers. Dat is het resultaat van het Unikumproject van de Digitale Universiteit. Gisteren ondertekenden de deelnemende hogescholen een convenant. Daarin spraken ze uit door te willen gaan met dit initiatief, ook nu de subisidie van de Digitale Universiteit stopt.

Deelnemende hogescholen zijn op dit moment: Fontys, InHolland, de Hogeschool Utrecht en Saxion. Maar ook andere hogescholen hebben al belangstelling getoond.

Via de gezamenlijke website, www.unikum.nl, kunnen ondernemers advies krijgen op de terreinen van bedrijfsopvolging bedrijfsopvolging, kennisontwikkeling, personeelsontwikkeling en riskmanagement. Na de intake krijgt de ondernemer een aanbod van een lector van een van de deelnemende hogescholen. Dat aanbod kan bestaan uit een scan, maar ook uit een of meerdere adviesgesprekken. Het aanbod is altijd gericht op het oplossen van de concrete problemen van de ondernemer.

De afgelopen twee jaar is de slapeloosheidsindex opgezet en getest. Nu wordt iedere ondernemer uitgenodigd van deze index gebruik te maken. U vindt de slapeloosheidsindex op www.unikum.nl.
«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK