Marcel Wintels

Nieuws | de redactie
8 november 2006 |

Vraag 1 en 2: Dat laat ik met een gerust gevoel aan Ed zelf over, daarvoor heeft hij mijn advies niet nodig.

Vraag 3: Ed verenigt in zich een prachtige combinatie van een uiterst plezierig mens met bijzonder grote kwaliteiten op velerlei terrein. Als de combinatie van ambiance en thematiek goed is, kun je met Ed prachtige gesprekken en vooral ook discussies hebben. Er zijn overigens weinig vraagstukken waar Ed geen mening over heeft. De VSNU  en het WO zullen hem gaan missen. Maar in het HBO blijft hij gelukkig actief in zijn toezichthoudende rol bij de HAN.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK