Ondernemen in zorg en dienstverlening

Nieuws | de redactie
28 november 2006 | Laat u inspireren door deskundige kopstukken en doorgewinterde, ondernemende managers. VDO Opleidings- en adviescentrum, onderdeel van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, organiseert op 7 december 2006 in Concert- en Congresgebouw De Vereeniging in Nijmegen het lustrumcongres ‘Ondernemen in zorg en dienstverlening. Dilemma’s en uitdagingen voor bestuurders, managers en professionals’.Een congres waar u collega’s treft en concrete handvatten krijgt. En waar u een feestje viert. VDO bestaat immers 20 jaar en daar zijn we trots op. Het congres heeft dan ook een bijzonder karakter. Dat beloven we u. Een congres met een kroon.

Waar en wanneer?
7 december 2006
9.30 – 17.00 uur
De Vereeniging, Nijmegen

Voor wie?
Maakt u deel uit van de directie of bent u werkzaam als bijvoorbeeld (operationeel) manager, teamleider of professional binnen de zorg- of dienstverlening? En bent u nieuwsgierig naar wat u zoal kunt ondernemen in ziekenhuizen, GGZ, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, gezondheidscentra, WMO-loketten en andere instellingen binnen deze sectoren? Dan bent u van harte welkom op 7 december in Nijmegen.

Wat kunt u verwachten?
In de ochtend verkent u samen met deskundige panelleden de grenzen, dilemma’s en uitdagingen die marktwerking aan het hoger en midden management in zorg en dienstverlening stelt.

In de middag vertellen ervaren bestuurders en managers hoe zij ondernemerschap in de praktijk, binnen de kaders van hun instelling hebben vormgegeven. Zij verkennen samen met u uw eigen mogelijkheden. Concrete handvatten dus en inzicht in uw eigen competenties waarmee u direct aan de slag kan!

Meer informatie
U vindt op de VDO site het uitgebreide programma. Tevens kunt u zich hier aanmelden en als u vragen hebt, vindt u hier de contactgegevens.

Wat is VDO?
Al 20 jaar lang doen organisaties, managers en professionals een beroep op de marktkennis, praktijkervaring en theoretische ervaring van VDO Opleidings- en adviescentrum. Ruim 90 opleiders, coaches en adviseurs van VDO begeleiden jaarlijks duizenden medewerkers en managers uit organisaties in de (gezondheids)zorg, maatschappelijke dienstverlening, ouderen- en thuiszorg en op het specifieke terrein van P&O en Arbo. Ondersteuning in de vorm van post-HBO opleidingen – Masteropleidingen tot korte cursussen – én consultancy- en adviestrajecten. Bekende specialismen van VDO zijn tevens de opleidings- en coachingstrajecten op maat. VDO is onderdeel van en werkt nauw samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK