Ontheven Fontys-docenten techniek weer aan het werk

Nieuws | de redactie
15 november 2006 | Twee Fontysdocenten zijn door de Beroepscommissie CAO-HBO in het gelijk gesteld. Zij hadden bezwaar aangetekend tegen het feit dat zij bij een reorganisatie van de techniek- instituten daar niet werden herplaatst. Beide Fontysdocenten worden alsnog geplaatst.Tijdens de reorganisatie van de techniek- instituten van Fontys Hogescholen, die afgelopen zomer plaatsvond zijn beide docenten niet teruggeplaatst in de nieuwe techniek-instituten. Binnen Fontys werd voor hen naar andere functies gezocht. De docenten hebben tegen deze procedure beroep aangetekend en zijn door de beroepscommissie CAO-HBO in het gelijk gesteld. De commissie is van mening dat: ‘de bestreden beslissing feitelijke grondslag mist en onvoldoende gemotiveerd is’. De Raad van Bestuur heeft daarop besloten dat beide docenten alsnog geplaatst worden binnen de nieuwe techniek-instituten.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK