Opnieuw universiteitschef in kabinet-Bush

Nieuws | de redactie
10 november 2006 | Met defensieminister Robert Gates heeft George W. Bush opnieuw een universiteitschef binnengehaald. Condoleeza Rice was immers tot 1999 tot haar komst naar het Witte Huis provoost van Stanford University. Haar kandidaat-collega Robert Gates is sinds jaar en dag president van de A&M- university in Texas.

In een brief aan de “Aggie family” geeft hij aan dat hij met pijn in het hart weggaat: “I love Texas A&M deeply, but I love our country more and, like the many Aggies in uniform, I am obligated to do my duty.  And so I must go.  I hope you have some idea of how painful that is for me and how much I will miss you and this unique American institution”. De A&M-university onderhoudt goede banden met de familie van Bush – een van de afdelingen van de A&M-university is de George Bush School of Government and Public Service; ook huist de A&M-university de bibliotheek van George H. W. Bush.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK