Studenten-Stemwijzer gestart

Nieuws | de redactie
1 november 2006 | De LSVb lanceert een eigen stemwijzer-site:  StemOnderwijs.nl. Deze moet studenten helpen bij het kiezen voor een partij bij de Kamerverkiezingen op 22 november. Vijftien verschillende stellingen op typische studentenonderwerpen zullen duidelijk moeten maken welke van de acht grootste partijen het beste bij de student past.

Onderwerpen die de revue passeren zijn onderwijsinhoudelijke onderwerpen als selectie en leerrechten, maar ook studiefinanciering, huisvesting en de OV-studentenkaart. LSVb-voorzitter Irene van den Broek zegt dat zij “met deze kieswijzer studenten bewuster will maken van de standpunten en keuzes van politici op gebieden waar zij direct mee te maken hebben.”


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK