Yvonne van Rooy

Nieuws | de redactie
8 november 2006 |

Vraag 1: Zorg dat de universiteiten op een positieve manier voor het voetlicht komen. Te vaak heerst er een sfeer van je nood klagen en dat motiveert anderen in de samenleving niet altijd om met de universiteiten samen aan te pakken.

 

Vraag 2: Sijbolt is een zo door de wol geverfde bestuurder, dat Ed hem nergens voor hoeft te waarschuwen, denk ik

 

Vraag 3:  Eds vermogen om mensen te binden is dat van de ware bestuurder. Hij heeft in een lastige tijd vol financiële perikelen voor de universiteiten zijn rol moeten vervullen en daarin kwam zijn kracht in optima forma naar voren. Hij heeft veel van de dreigende aanslagen helpen redresseren en voorkomen.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK