Investeren in jong talent urgent

Nieuws | de redactie
14 december 2006 |

Tijdens het VSNU-Café werd aan CDA-Tweede Kamerlid Cisca Joldersma ‘Talent in eigen hand. De positie van jonge wetenschappers in Nederland’ overhandigd door VU-Rector Lex Bouter. Met dit stuk benadrukken de VSNU, het PNN en ABVAKABO FNV de urgentie van het investeren in de positie van jonge wetenschappers in Nederland. Het Statement vraagt aandacht voor de twee grote knelpunten voor jonge onderzoekers en het gehele onderzoek: het lage aantal promotieplaatsen en het loopbaanperspectief van de jonge onderzoeker. U leest het stuk hier.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK