Windesheim benoemt Dean

Nieuws | de redactie
19 december 2006 | Windesheim heeft dr. Hans de Wit benoemd tot dean van het Windesheim Honours College. De Wit is expert op het gebied van internationalisering in het hoger onderwijs.  In Tilburg en daarna in bij de UvA heeft hij in de jaren '80 het Bureau Buitenland geleid.

Daarna heeft hij bij de UvA de functies vervuld van Vice-President for International Affairs en Senior Advisor International, waarbij hij aan de wieg heeft gestaan van diverse internationale onderwijsprogramma’s van de UVA. Ook is De Wit initiatiefnemer geweest van de European Association for International Education. Annette Roeters (CvB-lid): “Hij is een enthousiaste pionier die gelooft in het concept van het Windesheim Honours College en dit op overtuigende wijze kan uitdragen. Hij heeft een sterke affiniteit met de inhoudelijke thema’s en de specifieke doelgroepen van het College. Daarnaast geeft hij blijk van een sterke studentgerichtheid.”


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK