Word wakker!

Nieuws | de redactie
14 december 2006 | 22 HvA-studenten uit de minor 'management van creativiteit en innovatie' voeren een ludieke actie uit om de Nederlanders wakker te schudden. Zo stonden ze met bokskussens voor de ingang van het HvA-gebouw, om voorbijgangers uit te dagen. Op hun website nederlandslaapt.nl schrijven ze: "Wij vinden dat mensen zich bij het maken van keuzes, zich te veel door hun omgeving laten beïnvloeden. Het blijkt dat men uitdagingen vaak niet aangaat, integendeel, ze worden meestal genegeerd. Kortom: Nederland Slaapt! 

Stop jouw uitdaging, jouw droom niet weg in een donker hoekje en ga vooral niet lekker door met slapen! Ga de uitdaging aan, in principe ben je overal toe in staat!”

De studenten willen met deze actie ook nadrukkelijk elkaar uitdagen: “Ook wij stellen keuzes uit en gaan de uitdaging niet altijd met onszelf aan. Dit is jammer, je leeft tenslotte  maar één keer en hebt dus ook maar één keerde kans om het beste uit jezelf te halen.Wij willen jullie op een enthousiaste manier ‘wakker schudden’. Doe dus mee aan onze acties en laat jezelf uitdagen! Nederland Slaapt helpt mensen zich bewust te maken van hun keuzes, helpt mensen de uitdaging met zichzelf aan te gaan, helpt mensen zich te verzetten tegen remmende factoren van buitenaf. Waarom? Heel simpel, wij doen dit omdat je maar één keer leeft, niet weet hoe lang jouw leven duurt en je er dus maar beter het beste uit kunt halen! Word wakker, leef je droom en doe mee met Nederland Slaapt!”


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK