Amsterdamse oversteek

Nieuws | de redactie
5 januari 2007 | Folia verloor zijn hoofdredacteur aan een in aanbouw zijnde gratis krant, 'de Pers'. Gelukkig vindt de Amsterdamse universiteitskrant in het hbo een orthopedagoog die de zaak in goede banen gaat leiden.

Jim Jansen, de hoofdredacteur van UvA-partner magazine Havana, gaat de redactie van Folia leiden. Havana blinkt al langere tijd uit als pittig en fris hbo-blad, waarin ook thema’s als de omgang met de gedachten en gevoelens van de moslimstudenten niet uit de weg gegaan werden. De geheel door oranjegekte gekleurde editie in de zomer van vorig jaa won recent nog een prijs voor de omslag van de hoofdredacteuren in het HO. 


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK