Bronneman naar 3TU

Nieuws | de redactie
29 januari 2007 | De invulling van de 3TU begint duidelijk vorm te krijgen. Bij de officiële oprichting volgende week zal onder meer EZ-bewindsman Joop Wijn spreken. Meest opvallend is de benoeming van een secretaris van de federatie. Dat wordt de oud-CvB-secretaris van de TU Delft en voormalig investeringsadviseur van de UvA Hans Bronneman.

Gelet op zijn achtergrond –ook op OCW- en netwerk in de HO- wereld, onder meer als voormalig secretaris van de vereniging van de CvB-voorzitters, is deze benoeming een duidelijk signaal van de bestuurlijke kracht die men de federatie nu wil gaan geven.

Bronneman is een regelmatige auteur op ScienceGuide. Zijn analyses van onder meer de opzet achter de WHOO, het   leerrecht of de erfenis van Rutte behoren tot de meest gelezen en becommentarieerde artikelen van de voorbije jaren.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK