Bruins interim-burgervader

Nieuws | de redactie
12 februari 2007 |

Commissaris van de Koningin in Zuid-Holland, Jan Franssen, gaat HO-bewindsman Bruno Bruins benoemen tot waarnemend burgemeester van Leidschendam-Voorburg.
In verband met de continuïteit van het gemeentebestuur na het vertrek van de huidige burgemeester naar een waterschap heeft de commissaris Bruins  gevraagd in te vallen.  Deze heeft positief gereageerd, in afwachting van zijn ontslag als staatssecretaris. Hij zal in Leidschendam-Voorburg beginnen zodra het nieuwe kabinet is aangetreden. De fractievoorzitters van de gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg en de wethouders hebben positief gereageerd op de voorgenomen waarneming.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK