Klimaat: de feiten en data

Nieuws | de redactie
2 februari 2007 |

Het rapport over de veranderingen in het klimaat is door het IPCC naar buiten gebracht. Wilt u zich zelf een mening vormen en de wetenschappelijke achtergronden, de voorziene impact en de mogelijke routes tot matiging van de gevolgen nader bestuderen, dan kan dit hier. Het eerste deel, over de wetenschappelijke onderbouwing leest u hier. Het tweede deel, over de impact en kwetsbaarheid van het klimaat leest u hier. Het derde deel, over de mogelijke mitigerende aspecten leest u hier. Anderen praten of filmen er over, u kunt zich er op ScienceGuide in verdiepen.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK