Opleiding verliest erkenning

Nieuws | de redactie
2 februari 2007 | OCW is van plan de rechten van graadverlening en andere formele aspecten verbonden aan de ‘aangewezen opleiding’ te ontnemen aan de opleiding International management van de European University of Professional Education te Den Haag.

De instelling was al in de gelegenheid gesteld binnen de wettelijke termijn de geconstateerde tekortkomingen met betrekking tot de kwaliteitszorg, de registratie, het onderwijs, de examens en de vooropleidingseisen in overeenstemming te brengen met de eisen die de wet daaraan stelt. Na hoor en wederhoor zal OCW uiterlijk over  8 weken besluiten of deze universiteit de aangewezen status van haar opleiding definitief verliest, een zeldzaam verschijnsel in het HO-beleid.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK